Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman ŞAHİN, Çanakkale'de yapımı devam eden yatırımları yerinde incelemek üzere ilimizi ziyaret etti.

İlimizi ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman ŞAHİN, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda ilde devam eden tesis yatırımları hakkında Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer KALKAN’dan brifing aldı.

İl müdürlüğündeki brifing ardından sahada incelemelerine devam eden sayın ŞAHİN, ilk olarak 2500 seyirci kapasiteli Spor Salonuna (Yeni Adliye Arkası) giderek inşaat alanını gezdi ve firma yetkililerinden bilgi aldı.

ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi yurtlar bölgesindeki Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı katkılarıyla inşa edilecek 1052 kişilik öğrenci yurdu inşaatı ardından Dardanos Yerleşkesinde devam eden 1350 kişilik Spor Salonu ve Spor Bilimleri Fakültesi şantiye alanını gezen sayın ŞAHİN son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı Güzelyalı Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezinde incelemelerde bulundu.

İncelemeler sonrası Prof. Dr. Süleyman ŞAHİN, Vali İlhami AKTAŞ’ı makamında ziyaret ederek yatırım ve incelemeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.