Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen eğitim programı kapsamında, yurtlara, gençlik merkezlerine ve spor tesislerine eğitim görevlisi başvuruları başlıyor.

15 Nisan – 2 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak olan başvurular online olarak yapılacaktır.  Eğitici/antrenörler, eğitici başvurularını şahsen www.edu.gsb.gov.tr adresinden yapacaklardır.

Spor ve Gençlik  alanında başvuru yapacak adaylar için istenilen şartlar ve belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Dikkat Edilecek Hususlar;

Gençlik Branşları İçin İstenen Belgeler;

Spor Branşları İçin İstenen Belgeler;

Uygulama Takvimi;

NOT

 Eğitici/antrenörler, eğitici başvurularını şahsen edu.gsb.gov.tr adresinden yapacak olup, yönlendirmeye ihtiyaç duyduklarında ilgili web sitesindeki başvuru kılavuzundan yararlanabilirler. Ayrıca İl Müdürlüklerinden de destek alabilirler.

Başvuruda bulunan tüm eğitici/antrenörlerin başvuru sürecinde yaşayacakları tüm aksaklıklarda sorumluluk kendisine aittir.

Hali hazırda eğitici/antrenör olarak görev yapmakta olanların ve eğitici havuzunda bulunan tüm eğitmenlerin de bilgilendirilerek yeniden başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Hali hazırda üzerinde kurs görevi bulunan eğitici/antrenörlerin 31 Mayıs 2024 tarihi itibariyle yeni başvuruda bulunmadıkları takdirde iş akitleri sonlandırılacaktır.