Milli Mücadelenin ve İstiklal Mücadelemizin 100. Yılı 15-19 Mayıs 2019 tarihlerinde kutlanacak olan Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.
Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na sunduğu çelenkle Gençlik Haftasını resmi olarak başlatmış oldu.  Çanakkale Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat Milli Eğitim İl Müdürü Ferhat Yılmaz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürlerimiz personelimiz yanı sıra, Antrenörler öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı içine alan ve bu yıl İstiklal Mücadelemizin 100. Yılı ve Gençlik Haftası, ilimizde hafta boyunca farklı etkinliklerle kutlanacak.

İL MÜDÜRÜMÜZDEN DAVET

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp,  “İlimizde hafta boyunca kutlanacak olan Gençlik Haftasının coşku ile kutlanması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.  Etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.<o:p></o:p>