Çanakkale’nin Taekwondoda’ki Gururu Emine Göğebakan Samsun’da yapılan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında tüm maçlarını nakavt İle kazanarak Türkiye şampiyonu olmayı başardı ve Avrupa Şampiyonasına direk katılma hakkı kazandı
Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2017 Yılı Faaliyet Programında yer alan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 07-11 Eylül 2017 tarihleri arasında Samsun Yaşar Doğu Spor Salonunda gerçekleştirildi Gençler Türkiye Taekwondo şampiyonasına Türkiye’nin değişik bölgelerinden olmak üzere 71 ilden 2000’i aşkın sporcu katıldı. Çanakkale Anafartalar Spor Kulübünün başarılı sporcusu Emine Göğebakan şampiyonada yaptığı 7 müsabakanın hepsini nakavt ile kazanarak Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak başarılı sporcu Emine Göğebakan’ı tebrik eder katılacağı Avrupa Şampiyonasında başarılar dileriz.
Taekwondo İl Temsilcisi Hasan Altunışık, Şampiyona ile yaptığı açıklamada şunları ifade etti.  “2015 yılında Dünya Üçüncüsü olmayı başaran Emine’nin hedefi bu yıl içerisinde Samsun’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında şampiyon olup Avrupa Taekwondo şampiyonasında Avrupa şampiyonu olmaktı. İlk aşamayı tamamlayan Emine şimdi daha çok çalışıp Avrupa şampiyonu olacak ve İstiklal marşımızı Güney Kıbrıs semalarında okunmasını sağlamak için ter dökecek Sporcum bunu yapabilecek düzeyde ve yeteneğe sahip, inşallah bu başarıyı elde edeceğine de inanıyorum” dedi.