Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından Çanakkale'de düzenlenen Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası yapılan ödül töreni ile sona erdi.
Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Miller Holding sponsorluğunda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Dardanos Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen şampiyonaya 75 sporcu katılırken, Toplamda 7 tur süren organizasyonda Dinçer Taşdöğen, şampiyon olurken Şampiyonada 2.  Ahmet Efekan Alaz 3üncü ise Deniz Özen olmayı başardı.
ÇOMÜ Dardanos Uygulama Oteli Spor Salonunda gerçekleştirilen  2017 Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası son gün oynanan karşılaşmalar ile son bulurken karşılaşmalardan sonra düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sedat Bektaş, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Firuz Erdil Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon ve Miller Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Can Mildon tarafından verildi.