2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde gerçekleştirildi. Toplantı saygı duruşu ve istiklal Marşıyla başladı. Okul Sporları Faaliyetlerini tanıtan sunumun ardından Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Nüammer USLU, Milli Eğitim Müdürü Sayın Zülküf MEMİŞ, Vali Yardımcı Sayın Bekir Sıtkı DAĞ  ve Çanakkale Milletvekili Sayın Bülent TURAN, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Okul Müdürlerine hitap eden konuşmalarından sonra Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporlarında Türkiye Şampiyonasına katılıp derece alan okullarımıza spor malzemesi yardımında bulunuldu.
Toplantıda 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının değerlendirilmesi, Türkiye genelinde Çanakkale ilinin okul sporlarındaki konumu, il ve ilçelerimizdeki okulların okul sporlarında gerçekleştirmiş olduğu başarılar, Beden Eğitimi öğretmenlerimizin soru, sorun ve ihtiyaçları ele alınarak gelecekte ilimizin daha üst sıralarda yer almasının çözüm ve yöntemleri tartışıldı.
Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak okul sporlarında ilimizi başarıyla temsil eden okul yöneticilerimiz ve sporcu öğrencilerimizi kutluyor, okul sporlarında Çanakkalemizin en başarılı 5. il olmasında en büyük emeği olan Beden Eğitimi öğretmenlerimize ve her daim onları destekleyen spor dostu okul müdürlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.