AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Çanakkale’de bir ilk olarak 5 Temmuz 2019 tarihinde kurulan; U13 Minik Kızlar, Yıldız Kızlar ve A Takım olarak 3 kategoride faaliyet gösteren Çanakkale Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı ile teknik heyeti ziyaret etti.

Milletvekili Jülide İskenderoğlu'nun ziyaretine Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp, Spor Şube Müdürümüz Sedat Bektaş, İşletmeler Birimi Şube Müdürümüz Cüneyt Aksu, Çanakkale ASKF Genel Başkanı Dr. Firuz Erdil de eşlik etti.

2020 Ocak ayında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek olan Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasına hazırlanan Çanakkale Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımına başarılar dileyen Milletvekili Jülide İskenderoğlu, kızlarımızın, kadınlarımızın her alanda aktif yer almaları, futbol gibi bir alanda söz ve iddia sahibi olmalarının çok büyük bir onur ve kendileri için mutluluk verici olduğunu söyledi. 

Futbolcuların antrenmanını izleyen ve baklava ikramında bulunan AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu “Çanakkale’de böyle bir kulübün kurulmasından dolayı mutlu olduğunu, Futbol ’un sadece bir erkek oyunu değil de, sizler gibi kızlarımızın da futbolu gayet güzel oynayabileceğini, Kız Futbol Takımı Antrenörü Gökhan Alkan’ın da gayretleri, çabaları ve çalışmaları ile sizlerin daha iyi yerlere geleceğinize inanıyoruz. Çanakkale Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımımızın her zaman yanında olacağımızı, desteklerimizi esirgemeyeceğimizi bilmenizi isteriz.  “Güçlü Kızlarımız ile Geleceğe...” hepinizi tebrik ediyorum” dedi. 

Kulüp Antrenörü Gökhan Alkan ise, A Takımımız da 2020-2021 sezonunda katılacağımız Kadınlar 3. Ligi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. U13 Minik Kızları Takımımız ise Nisan ayında Çanakkale’de kurulacak olan ve 5 takımın mücadele edeceği Çanakkale U13 Kızlar Yerel Lig’inde mücadele edecek. Gençlerin ve kadınların her daim destekçisi, ablası Vekilimiz Jülide İskenderoğlu’na ziyaretleri ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.