Bulgaristan’ın Samakov şehrinde yapılan Balkan Gençler Taekwondo Şampiyonası’nda 49 kg.’da Türk Milli Takımı adına yarışan Çanakkaleli başarılı sporcumuz Zeynep Taşkın ve Çanakkale Taekwondo İl Temsilcisi Hasan Altunışık, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp’i makamında ziyaret etti.

İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılı sporcumuz Zeynep Taşkın ve Çanakkale Taekwondo İl Temsilcisi Hasan Altunışık’ı tebrik ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

Çanakkale Taekwondo İl Temsilcisi, Milli Takım ve Anafartalar Spor Kulübü Antrenörü Hasan Altunışık, “Sporcum Zeynep Taşkın’ın almış olduğu büyük başarısından dolayı Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Aziz Sinan Alp’e şükranlarımızı sunuyoruz. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan sayın müdürümüze bu nazik hediyelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İl Müdürümüzün sporcumuzu makamında kabul ederek ödüllendirmesi sporcumuza 04-06 Ekim 2019 tarihleri arasında İspanyada yapılacak olan Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonası öncesi büyük moral olmuştur.” dedi. 

Sporcumuz ve antrenörünü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.