Antalya’da büyük bir başarıya imza atan Çanakkaleli Milli Sporcumuz Ümit Burunlular Çanakkale Valiliği önünde Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp, Şube Müdürlerimiz Firuz Erdil, Sedat Bektaş, Cihat Gündüz, Cüneyt Aksu ve Antrenörlerimiz tarafından coşku ve gururla karşılandı.
40. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Çanakkaleli Milli Sporcumuz Ümit Burunlular Sağ ve Sol kolda Dünya Şampiyonu olmayı başarırken, Milli Sporcumuzu Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp, Tesisler Şube Müdürü Dr. Firuz Erdil, Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş, Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Cihat Gündüz, Personel Şube Müdürü Cüneyt Aksu, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yılmaz, Hasan Çoban ve Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri tarafından Çanakkale Valiliği önünde büyük bir coşkuyla ve çiçeklerle karşılandı. Çanakkale Kordon boyunda Truva Atının önünde hatıra fotoğrafları çekildi. Karşılamada duygularını dile getiren Çanakkaleli Milli Sporcumuz ve Dünya Şampiyonu Ümit Burunlular şunları ifade etti “2018 yılında Bulgaristan’da gerçekleşen Avrupa şampiyonasında yenebildiğim arkadaşıma yenilerek 2’nci oldum ve sonra hırs yaparak ben bu değilim çalışmam lazım diyerek Serkan Yaylacı ve diğer arkadaşlarımla beraber ciddi ve düzenli bir şekilde çalıştık.Ayrıca Şampiyonanın Türkiye’de ilk defa olması bizim için önemliydi çok çalışarak zoru başararak çok güzel bir başarıya imza attık” dedi.
Çanakkaleli Milli Sporcumuz ve Dünya Şampiyonu Ümit Burunlulardan sonra açıklama yapan Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp şunları söyledi “Şampiyonun ilimizden çıkması ve Türkiye’yi ve İlimizi temsil etmesi bize ayrıca bir gurur verirken Ümit beyi başarısından dolayı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum ve kendisine teşekkür ediyorum ayrıca hem sağ bilekte hemde sol bilekte birinci olması bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu” dedi.

Milli sporcumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.