Fransa’nın Paris kentinde düzenlenen Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunlarına katılarak ülkemizi ve şehrimizi uluslararası arenada temsil eden milli sporcularımız Ulaş Berkim TÜMER ve Merve VATAN, Çanakkale’de ziyaretlerde bulundular. Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer KALKAN eşliğinde sporcularımız ve aileleri kamu kurumlarını ziyaret etti.

İlk olarak milli sporcularımız, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer KALKAN ile sporcularımızın aileleri, Valimiz Doç. Dr. Ömer TORAMAN'ı ziyaret etti. Milli sporcularımıza başarı belgesi veren Valimiz Doç. Dr. Ömer TORAMAN, sporcularımızı tebrik etti.

Sonrasında, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem ERKEK ile bir araya gelindi. Başkan ERKEK, sporculara günün anısına Çanakkale Seramiği ve Nutuk hediye ederek başarılarını kutladı.

Ziyaretler, Güzelyalı Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi ile devam etti. Sporcular ve aileleri, merkezin olanakları hakkında bilgilendirildi.

Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat ŞAHİN de sporcularımızı ve ailelerini makamında ağırladı.

Son olarak, Çanakkale Barosu’nu ziyaret eden sporcular, Baro Başkanı Av. Hande KESKİN ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü. Başkan KESKİN, Merve VATAN ve Ulaş Berkim TÜMER’e Çanakkale Seramiği hediye ederek memnuniyetini ifade etti..

Başarılarıyla gururlandığımız sporcularımızı, antrenörlerini ve ailelerini bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.