Çanakkale’de Düzenlenen 2023 – 2024 TYF Yelken Ligi 3.Ayak Techno 293 ve IQ Foil Yarışları Sona Erdi

15 – 19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen ve Çanakkale GSB Güzelyalı Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen 2023 – 2024 TYF Yelken Ligi 3. Ayak Techno 293 ve IQ Foil yarışları sona erdi.

Ödül törenine Çanakkale Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Çanakkale Gençlik ve İl Spor Müdürü Ömer Kalkan, , Federasyon Başkanımız Özlem Akdurak, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Dr. Firuz Erdil, TYF Asbaşkanı Hakan Yenigün, Çanakkale  Gençlik ve Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş, Çanakkale  Gençlik ve Spor Şube Müdürü İsmail Hakkı Şenel, Çanakkale  Gençlik ve Spor Şube Müdürü Muharrem Uslu, TYF Genel Koordinatörü Fulya Tüfenkçioğlu, Sportif Direktör Tayfun Erey, Çanakkale İl Temsilcisi Cem Öztek, TYF Hakemleri, sporcular ve sporcu yakınları katılım gösterdi.

Ödül töreninin sonunda Başkan Akdurak, ülkemizi yurtdışındaki uluslararası yarışmalarda temsil edecek olan sporcuları açıklarken "Ay Yıldızlı formayı göğüslerinde taşıyacak olan sporcularımızın 81 milyona gurur yaşatacağından emin olduğunu" dile getirerek, sporculara Milli Takım formalarını takdim etti.  

 

 2023 – 2024 TYF Yelken Ligi sonuçlarına göre Techno 293 Milli Takımı sporcuları:

Sarp Şarlı (Urla Deniz Spor Kulübü), Tuna Tekin (Urla Deniz Spor Kulübü), Doğa Çoker (EMR Windsurf ve Yelken Spor Kulübü),  Eliz Ekşi (İçdaş Spor Kulübü), Rüzgar Efe Çokgenç (Urla Deniz Spor Kulübü), Mira Yapar (İçdaş Spor Kulübü), Zeynep Eflin Bacak (İçdaş Spor Kulübü) ve Alp Kaya Akdağ (Gökova Yelken Spor Kulübü) 2024 Techno 293 Avrupa Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler.

  

 2023 – 2024 TYF Yelken Ligi sonuçlarına göre IQ Foil Milli Takımı sporcuları:

Toprak Kösele (Urla Deniz Spor Kulübü), Ece Melis Baş (Urla Deniz Spor Kulübü), Devrim Karataş (EMR Windsurf ve Yelken Spor Kulübü), Kaya Özel (EMR Windsurf ve Yelken Spor Kulübü), Artun Şenol (Urla Deniz Spor Kulübü), Ada Tan (Urla Deniz Spor Kulübü), Emir Mercanoğlu (EMR Windsurf ve Yelken Spor Kulübü), Rüya Uğurlu (Urla Deniz Spor Kulübü), Can Somer (EMR Windsurf ve Yelken Spor Kulübü), Nurhayat Güven (Cunda Rüzgar Sörfü ve Yelken Spor Kulübü), Parla Kabasakal (EMR Windsurf ve Yelken Spor Kulübü) ve Ali Kaan Karataş (EMR Windsurf ve Yelken Spor Kulübü) 2024 IQ Foil Avrupa Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler.

   

Derece elde eden tüm sporcularımızı, antrenörlerini, kulüplerini ve ailelerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.