Çanakkaleli Taekwondocumuz Zeynep Taşkın Avrupa Şampiyonası’nda Ülkemizi Temsil Edecek 

Avrupa Taekwondo Federasyonunun 2019 yılı Faaliyet Programında yer alan Gençler Taekwondo Avrupa Şampiyonasına katılacak olan sporcuları belirlemek için, 02-06 Ağustos 2019 tarihleri arasında Gençler Avrupa Taekwondo Şampiyonası Seçme Müsabakası Ankara’da gerçekleşti. 

Çanakkaleli başarılı taekwondocumuz Zeynep Taşkın, çoğu maçlarını nakavtla sonuçlandırarak toplamda 6 maç aldı ve Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. 

04-06 Ekim 2019 tarihleri arasında İspanya’da yapılacak olan Gençler Avrupa Taekwondo Şampiyonası’na Türk Milli Takımını temsilen katılacak olan sporcumuz Zeynep, İspanya’da ülkemizi ve Çanakkale’mizi temsil edecek.

Çanakkale Taekwondo İl Temsilcisi, Milli Takım ve Anafartalar Spor Kulübü antrenörü Hasan Altunışık, “Sporcum Zeynep Taşkın’ın almış olduğu bu büyük başarı, sporcumuza Avrupa Taekwondo Şampiyonası'na katılma vizesini aldırdı. Milli sporcumuz Zeynep daha önce Yıldızlarda Avrupa Şampiyonu olmuştu şimdi daha zorlu, bir üst kategori olan gençler de de başarısını devam ettirmek istiyor. Zeynep'in teknik bilgisi ve maç zekâsı ortada, bu yeteneği ile başarı merdivenlerini hızlı bir şekilde tırmanmakta. Benimde bu yüzden Uluslararası ve Avrupa Şampiyonalarında şampiyonluklar alarak şanlı bayrağımızı dalgalandıracağı konusunda kendisine güvenim tamdır. Ayrıca bizlerin yanında olan her zaman taekwondo sporuna ve sporcularına destek veren Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp’e çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Sporcumuz ve antrenörünü tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.