Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Çanakkale Boğazgücü Spor Kulübü ligin son maçında Şanlıurfa Büyük Şehir Belediyesi ile oynadığı karşılaşmadan 68-60 galibiyetle ayrılırken ligi 37 puanla 4’üncü sırada tamamladı.
18 Mart Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş, Tesisler Şube Müdürü Dr. Firuz Erdil, Bedensel Engelliler İl Temsilcisi Hürkan Uğur ve çok sayıda taraftar izledi.
Karşılaşmaya iyi başlayan konuk Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı karşılaşmanın ilk yarısını önde tamamladı. İkinci yarıda toparlanan temsilcimiz Çanakkale Boğazgücü Engelliler Gençlik Spor Kulübü oynadığı üstün oyunla karşılaşmadan 68-60 galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma Sonrası Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp Çanakkale Boğazgücü Engelliler Gençlik Spor Kulübü sporcularını ve teknik ekibini tebrik etti.