6 NİSAN DÜNYA MASATENİSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Her yıl 6 Nisan Dünya Masatenisi günü olarak kutlanmaktadır. Çanakkale Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak bu özel günde Yıllık Faaliyet Planımızda yer almaktadır. Her ne kadar Pandemi koşulları gölgesinde kalsa da geçen yıl STAY AT HOME sloganı ile evlerimizde kutladığımız Dünya Masatenisi gününü bu yıl kısıtlı katılım ve sosyal mesafe kurallarına riayet ederek Gençlik Merkezi Salonunda kutladık.
ITTF in geçen yıl çocuklarımızın spora kazanılması sloganını bu yıl WOMEN POWERMENT ( Sporda kadın erkek eşitliği ) sloganı olarak belirlemiş olduğundan özellikle bayan ve çocuk sporcularımızın katılımına özen gösterdiğimiz etkinliğimiz ile Çanakkale de masa tenisi sevgisini arttırmayı ve bu konuda farkındalık oluşturmayı amaçladık.
Masatenisi araçları ile konfigüre ettiğimiz 5 adet oyun parkurunda bayan ve çocuklarımız eğlenceli vakit geçirdiler. Etkinliğe katılan ve parkurlarda başarı ile yarışan sporcularımıza ikramlarda bulunduk. Etkinliğin sonunda günün anlamına binaen tüm katılımcılar ile birlikte anı fotoğrafı çektirdik.
2022 de daha coşkulu, daha kalabalık, daha organize etkinliklerle 6 Nisanı kutlamayı umuyoruz.
Saygılarımızla..