Küçük Masa Tenisçimiz Damla Çanakkale’nin gururu oldu...

Dünya Masa Tenisi Federasyonu Vakfı (ITTF Foundation) 2015 yılından bu yana kutlanan 6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü (WTTD) etkinliği 2021 çağrısını Masa Tenisçimiz Damla Sürücü ile yaptı...

Vakıf, “Dünyadaki tüm insanlara: Kim olursanız olun, yas¸, cinsiyet, sosyal statü, kültür ve fiziksel yetenek açısından ne kadar farklı olursanız olun, topluluğumuzdaki kadınları ve kızları güçlendirmek için 2021 Dünya Masa Tenisi Günü¨ kutlamalarımıza katılın!
Annen 6 Nisan'da ne yapıyor? Peki Kız kardeşin? Kız arkadaşın? Kızın? Komşunuzun kızı? Sınıf arkadaşın? Onları da masa tenisi oynamaya getirin! Onları güçlendirmek için bilgi ve becerilerinin gelişimini destekleyin!” diyerek yaptığı çağrıda, Damla Sürücü’nün, 2020 Dünya Masa Tenisi Günü¨ kutlama etkinliğimizden, bir fotoğrafına da yer verdi.

2021 Dünya Masa Tenisi Günü¨
2021 yılında Dünya Masa Tenisi Günü¨ kutlama etkinlikleri, Masa Tenisi ile Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi (FEMpowerment) üzerine olacak.

Bu çağrıyı önemsiyor ve ülkemizin önemli sorunları arasında yer alan bu konudaki sosyal gelişime katkıda bulunmak üzere biz de 6 Nisan 2021'i takvimimize not ediyoruz...