15 Temmuz Şehit ve Gazilerini Anma Ayak Tenisi Turnuvası Düzenlenecektir.

15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen, Türkiye’nin anayasal düzenle teminat altına alınmış demokratik kazanımlarını, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığını ortadan kaldırmayı hedefleyen menfur silahlı darbe teşebbüsü karşısında asil bir duruş göstererek vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkan kahraman gaziler ve şehitlerimiz ile demokrasi zaferini hiçbir zaman unutmamak, her zaman hatıralarımızı canlı ve diri tutmak, aynı zamanda canları pahasına eşsiz bir destan yazarak cesaretlerini, ruhlarını, bu güzel vatanı ve sevdiklerini emanet bırakan şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize maddi manevi destek olmak adına 15 Temmuz Şehit ve Gazilerini Anma Ayak Tenisi Turnuvası düzenlenecektir.

 Turnuvaya katılım sağlayacak olan takımlar en fazla 6 (Altı) Erkek sporcu ile katılabilirler ve takımlar listelerini 01 Temmuz 2019 Pazartesi gününe kadar Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne göndermeleri gerekmektedir.
Turnuva 18 Mart Tenis Kortlarında 08 Temmuz 2019 Pazartesi günü başlayacaktır.

Açıklamalar ve Oyun Kuralları:
1-Bu talimatta aksi belirtilmedikçe, karşılaşmalar için FİFTA (Uluslararası Futbol Tenisi Federasyonları Birliği) kuralları geçerlidir.
2-Turnuva Triple (Üçlü) Erkekler kategorisinde düzenlenecektir.
3-Tüm kategoriler 3 set üzerinden oynanır. 2 set alan galip olur. 1 set 11 sayıda tamamlanır. Takımların her sette 1 mola hakkı vardır. Set 10=10’luk eşitlik durumunda 12’de biter. 11=11 eşitlik durumunda 13’de biter. 12=12 eşitlik durumunda 13’de biter ve 13’den sonra uzamaz.
4- Antrenörler ve sahaya çıkacak diğer takım mensupları takımların resmi müsabakalarda sahaya çıkacak kenar yönetim kadrosu en fazla 2 (iki) kişiden oluşacaktır.(Antrenör, İdareci)
5-Sahaya çıkan bir takım oyuncularının forma ve kıyafetleri aynı renk, tip ve desen olmak zorundadır. Sporcular turnuva süresince aynı forma numarası ile yarışacaktır.

Turnuva sonunda ilk üç dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilecektir.

Bilgi için: 
Ercan ŞENOL
0542 616 29 36