Çanakkale Valimiz Sayın Orhan TAVLI, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapım işine başlanan Çanakkale Merkez Spor Salonu inşaat alanında incelemelerde bulundu.
Çanakkale Valimiz Sayın Orhan TAVLI’nın Çanakkale Merkez Spor Salonu incelemelerinde; Vali Yardımcısı- İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat ve İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz da hazır bulundular.
İnşaat çalışmaları devam eden alanda incelemelerde bulunan Çanakkale Valimiz Sayın Orhan Tavlı ’ya Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp ve yetkililer tarafından bilgiler verildi.   
Başarılı sporcuların yetişmesinde ve şehrin spor takımlarının müsabakalarına ev sahipliği yapması için Gençlik ve Spor Bakanlığımızca 40.000.000 TL’ye yapılacak olan Çanakkale Merkez Spor Salonunda; Ayrıca, judo, güreş, karate, taekwondo, okçuluk, voleybol ve fitness gibi 7 farklı branşta antrenman salonları bulunacak.
Çanakkale Merkez Spor Salonu için Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve Çanakkale Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz.