Konya’da gerçekleştirilen Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonasında ilimizi başarıyla temsil eden Taekwondocularımız İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp’i makamında ziyaret etti.
15-20 Ocak 2019 tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilen Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonasında limizi Temsil eden Zeynep Taşkın, Mustafa Önem ve Melek Gündoğdu, Çanakkale Taekwondo İl Temsilcisi Hasan Altınışık  nezaretinde İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp’i, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Dr. Firuz Erdil ve Spor Şube Müdürümüz Sedat Bektaş’ı ziyaret ettiler. 
Ziyarette Taekwondo İl Temsilcisi Hasan Altınışık Konya’da yapılan Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonasıyla ile ilgili İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp’e  bilgiler verirken, vermiş olduğu desteklerden dolayı İl Müdürümüze teşekkür etti. İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp ise ziyaretlerinden dolayı Çanakkale Taekwondo İl Temsilcisi Hasan Altınışık’a ve başarılı sporcularımıza teşekkür ederek, Çanakkale’mizin gururu olmayı başaran Milli Sporcularımız Zeynep Taşkın’ı, Mustafa Önem’i ve Melek Gündoğdu’yu derecelerinden dolayı tebrik etti ve bundan sonraki katılacaklarını şampiyonlarda başarılar diliyorum dedi. Ziyaretin sonunda İl Müdürümüz Alp başarılı sporcularımızı çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.