Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde engelli gençler için hayata geçirilen "Mutlu Çarşamba" Projesi, ilimiz 18 Mart Spor Salonu'nda bu hafta da yoğun katılım ile gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Özel Sporcular, İşitme Engelliler, Bedensel Engelliler ve Görme Engelliler gibi tüm engel gruplarına yönelik gerçekleştirilen  "Mutlu Çarşamba" Projesi  81 ilde  koordineli bir şekilde aynı günde ve saatte yapılarak, sosyal aktivitede yer almayan engelli bir bireyimizin kalmamasını hedeflenmektedir.
Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 18 Mart Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 81 ilde aynı anda yapılan “Mutlu Çarşamba" Projesi ilimizde tüm hızıyla devam ediyor. Özel Sporcular’a hazırlanan parkurda İl Müdürlüğümüz antrenörleri nezaretinde Özel Sporcularımız hünerlerini gösterdiler ve ardından Kepezspor Basketbol Takımı ile maç yaptılar. Karşılaşmada Özel Sporcularımız yaptıkları güzel hareketleriyle izleyenlerden bol bol alkış aldılar.