Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi, GESTAŞ katkılarıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğünce merkez ilçe okullarına spor malzemeleri törenle dağıtıldı.
Çanakkale Gençlik Merkezimizde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan spor malzemeleri dağıtım programında; Vali Sayın Orhan TAVLI, Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Sn. Bülent TURAN, Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Milletvekili Sn. Jülide İSKENDEROĞLU, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan ALP birer konuşma yaptılar.  
Öğrenci öğretmen ve okul idarecilerinin katıldığı programda; 37 Okula 78.000 TL. değerinde spor malzemesi dağıtıldı. 
Öğrencilere spor malzemelerini dağıtan, Vali Sn. Orhan TAVLI, Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Sn. Bülent TURAN, Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Milletvekili Sn. Jülide İSKENDEROĞLU, Vali Yardımcısı-İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdullah KÖKLÜ, Adalet ve Kalkınma Partisi 26. Dönem Milletvekili Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan GİDER , Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan ALP ve protokol üyeleri öğrencileri tebrik ederek başarılar dilediler.