Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Futbolun Efsaneleri Gençlerle Buluşuyor" projesi kapsamında Ali Gültiken, Ergün Penbe, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin, cezaevindeki hükümlü gençlerle bir araya geldi.
Çanakkale’nin ev sahipliği yaptığı büyük organizasyonda "Futbolun Efsaneleri Gençlerle Buluşuyor" Proje kapsamında, ikinci gün programında  milli takım bazında efsaneleşmiş futbolculardan Ali Gültiken, Ergün Penbe, Hami Mandıralı,  Oğuz Çetin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Daire Başkanı Bilal Başar ve Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp,  Çanakkale Başsavcısı Sayın Ömer Karişit’i  makamında ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından Futbolun Efsaneleri cezaevindeki hükümlü gençlerle panelde bir araya gelerek hükümlü gençlerin sorularını yanıtladılar. Panelin ardından Cezaevi futbol sahasında gösteri maçı yapan Futbolun Efsaneleri maçın ardından hükümlü gençlere forma ve futbol topu hediye ettiler.
Çanakkale Kapalı cezaevinde gerçekleştirilen panelin sonunda Futbolun Efsanelerine hükümlü gençlerin yaptıkları tablolar hediye edildi.