Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Spor Kulüpleri İstişare Toplantısı, Çanakkale Valimiz Sayın Orhan TAVLI’nın katılımıyla gerçekleştirildi.
Amatör Spor Kulüpleri İstişare Toplantısına Çanakkale Valimiz Sayın Orhan Tavlı Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş Çanakkale Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Acar ve Amatör Spor Kulüp yöneticileri katıldı. 
Toplantının açılış konuşmasını Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp yaptı. Açılış konuşmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürümüz Sedat Bektaş Çanakkale’ye yeni yapılacak yatırımlar hakkında sunum yaptı.
Polis Deniz Evinde gerçekleştirilen Çanakkale’deki Amatör Spor Kulüplerinin katılım sağladığı istişare toplantısında sporun önemine değinen Çanakkale Valimiz Sayın Orhan TAVLI,  Amatör Spor Kulüplerine gerekli desteği vereceklerini kaydetti.
Amatör Spor Kulüpleri İstişare Toplantısında Ayrıca İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz tarafından 2018 Troya Yılı ile ilgili yapılan çalışmalar ve Troya'nın önemiyle ilgili bilgi verildi.