Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Çanakkale Boğazgücü Spor Kulübü, 68 Aksaray Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye takımı ile oynadığı karşılaşmayı 62-49 kazanarak ligdeki 4. galibiyetini alarak lig sıralamasında 3. sıraya yükseldi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle 18 Mart Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı, Çanakkale Boğazgücü Engelliler ve Gençlik Spor Kulübüne, destek vermek amacıyla Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Gültekin Yıldız, Yönetim kurulu üyeleri, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Sedat Bektaş, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Firuz Erdil,  Çanakkale Gençlik Merkezleri Gençlik Liderleri, 17 Gençlik Taraftarlar Derneği Üyeleri, ve çok sayıda taraftar izleyerek Boğazgücü Engelliler ve Gençlik Spor Kulübüne destek verdi. Oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Çanakkale Boğazgücü Engelliler ve Gençlik Spor Kulübü rakibine oranla daha üstün bir oyun sergileyerek karşılaşmayı farklı kazanarak ligde üçüncü sıraya yerleşmeyi başardı. Karşılaşmadan sonra Protokol üyeleri sahaya girerek her iki takımı da tebrik ederek Dünya Engelliler gününü kutladılar. 
Çanakkale Boğazgücü Engelliler ve Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Caner Cesur karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada şunları ifade etti. “Öncelikle 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde bizleri yalnız bırakmayan Ak Parti İlçe Başkanı Av. Gültekin Yıldız’a, yönetim kurulu üyelerine Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’e, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Sedat Bektaş’a, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Firuz Erdil’e, Gestaş Müdürü Volkan Uslu’ya, 17 Gençlik Taraftarlar Derneği Üyelerine, ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca sahada canla başla mücadele ederek karşılaşmadan galibiyetle ayrılan oyuncularımı da tebrik ediyorum ve 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum” dedi.