Çanakkale Yüzme İl Temsilciliği görevinden ayrılan Yusuf Eroğlu Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sedat Bektaş’a ve Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Dr. Firuz Erdil’e veda ziyaretinde bulundu.
Dört yıldır Yüzme İl Temsilciliği görevini başarıyla sürdüren Eroğlu  Ziyarette yaptığı açıklamada şunları ifade etti “Dört yıldır görev yaptığım Yüzme İl Temsilciliği görevimde bana her zaman destek olan Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Sayın Sedat Bektaş’a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürlerine ve personeline bana vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Eroğlu’nun açıklamasının ardından Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sedat Bektaş yaptığı açıklamada şunları ifade etti.” Dört yıldır başarıyla sürdürdüğü Yüzme İl Temsilciliği görevinden ayrılan Yusuf Eroğlu’na yüzme sporuna verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederken inşallah bir dahaki dönemlerde de tekrar Yusuf Eroğlu hocamızla çalışmak isteriz” dedi.  Ziyaretin sonunda Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sedat Bektaş ve Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Dr. Firuz Erdil, Yusuf Eroğlu’na teşekkür plaketi takdim ettiler.